Akarsz jól beszélni angolul 🇺🇸🇬🇧?

de folyton akadályokba ütközöl és régóta próbálod elérni a használható angol tudást?

Létezik egy módszer, amivel Te is meg tudsz tanulni angolul!

❌ Ültél már úgy angol tanfolyamon, hogy nem értettél semmit és semmi eredményét nem láttad... vagy magántanárnál, de ugyanaz a módszer, semmi eredmény
❌ Túlságosan akadozva beszélsz?
❌ Másnapra elfelejted a szavakat?
❌Csak később jut eszedbe, mit is kellett volna mondani?

Dalnoki László Online angol tanár

Dalnoki László – Angolul most alapító – Paks

A Dalnoki angol órákon:

 Több, mint 20 év oktatási tapasztalat
✅ Több, mint 1200 tanuló
✅ több száz sikeres nyelvvizsgázó
✅ több év nyelviskolai tanári, vezető tanári, magántanári, tolmács- és fordítói gyakorlat  
✅ több száz olyan ember,  aki segítségemmel elérte vagy tökéletesítette az általa célul kitűzött nyelvtudást

✅Akár 7 hónap alatt is megszerezheted a középfokú angol nyelvvizsgát, csak heti 2×2 óra és sok sok házi feladat kell hozzá.

Ha most elkezded, akár már augusztusra meglehet a nyelvvizsgád!

Amit ajánlok

✅rugalmasság – mindenkire személyre szabva alakítom ki a feladatokat és a gyakorlatokat
✅pontos szintfelmérés (amennyiben szükséges) – ez elég gyorsan zajlik
✅jókedvű, pörgős órák
beszédközpontú oktatás
személyre szabott haladás – ahogy haladsz és fejlődsz olyan személyre szabott feladatokat kapsz, melyek kifejezetten NEKED és a TE NYELVTUDÁSODNAK szólnak, vagyis amire éppen szükség van ahhoz, hogy minél előbb elérd a célod!

Mint sokaknak nekem is elég rögös volt a nyelvvizsga letételének útja. Hosszú ideje tanultam már angolul kisebb nagyobb megszakításokkal, amikor elkezdtem Lacitól órákat venni. Már az első alkalommal nagyon szimpatikus volt nekem az az energikus, lendületes hozzáállás ahogy az órát tartotta. Jól éreztem magam, hamar feloldódtam, így elég gyorsan belerázódtam. Magam sem tudom megmondani, hogy miért vagy hogy hogyan, de nagyon sokszor segített abban hogy kihozzam magamból a maximumot. Nem csak az órákon, hanem utána is...elkezdett érdekelni maga az angol nyelv. Elkezdtem angol cikkeket, újságokat olvasni, egyszerűen megszerettem az angolt, nagyon élveztem, hogy hétről hétre fejlődök és amikor megrekedtem, valahogy mindig elérte, hogy legyen egy kis sikerélményem, ami átlendített. 

Teljesen eltérő módszereket alkalmaz, mint amikkel azelőtt nyelvet tanultam. Sosem kérte tőlem, hogy üljek le és magoljak, inkább megtanította, hogyan lehet úgy szavakat tanulni, hogy az hosszú távon megmaradjon.

Nekem a legtöbbet az adta, hogy megtanultam tőle magabiztosan kommunikálni. Az órák nagy része ugyanis erről szólt, rengeteget beszéltem és beszélt angolul ő nekem. Én tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki tényleg szeretne megtanulni angolul, mert aki akar annak vele biztosan sikerül. Nagyszerű tanár és szerintem nagyon szórakoztató vele a tanulás. 😊

SzegiBach Csilla

Ez nem valami hihetetlen csodamódszernem lehet munka nélkül megtanulni angolul

De amit garantálok, ha beleteszed a munkát a részedről, a módszeremmel és tapasztalatommal biztosított a folyamatos fejlődés, maradandó tudás és sikerélény.

És amit folyamatosan biztosítok: vidám, vicces órák, melyek egyben hatékonyak is. 

Olvasd el diákok véleményét, akik ezt már megtapasztalták:

Tóth Tamás fűtőfólia cégvezetője www.futofolia.hu

Üzleti életben elengedhetetlen az angol tudás. Évek óta kerestem megfelelő tanulási ehetőségeket, de valamiért egyik sem vált be. Idén nagy szerencsémre összetalálkoztam Lászlóval, akinek egyedi tanulási módszere felkeltette érdeklődésemet. Most azt érzem, hogy napról napra jobban elsajátítóm készség szinten ez a nyelvet, és magabiztosan tudom használni szituációkban.

Intelligens fűtőfólia – 3. generációs fűtőfilm – új-modern-gazdaságoshttps://www.futofolia.hu

 

Hi! Lotz Cecília vagyok, rendőr.

Hivatásomból kifolyólag is szerettem volna megtanulni angolul. Kis idő elteltével rátaláltam Lacira.

Véleményem szerint Laci hivatásának érzi az oktatást. Megbízható, közvetlen, barátságos, jó humorérzékkel rendelkező mindezek mellett nagyon rugalmas tanár, és kellemes beszélgető társ is.

Akár online, akár az otthonában vagy legyen bárhol megoldja, hogy tanítani tudjon.

Szeretem az óráit, mert kellemesen telnek hiszen lazán, nem görcsösen tanulunk.

Megkapok tőle minden támogatást, bíztatást ami egy ‘diáknak’ kell és szükséges.

Laci óráit CSAK ajánlani tudom minden angolul tanulni vágyónak!

By: Ceci

 

Online Angol oktatatás tanár referencia

Niki vagyok, 28 éves. A diplomámhoz (5 éve záró vizsgáztam) kellene egy szakmai közép vagy felsőfokú nyelvvizsgaSokáig halogattam a dolgot, mert sosem volt az erősségem az idegen nyelv, így nagyon nehéz volt nekiállnom.

Az iskolában (általános-, közép- és főiskolán is) az elvárás az volt, hogy magold be a szavakat és a szövegeket… Ezzel nem értettem egyet.

Laci megváltoztatta a véleményem az angolról. Megmutatta, hogy máshogy is lehet tanulni, nem csak magolással.

Ajánlom Őt, mert mindig jókedvű és humoros, ezáltal élvezet vele a tanulás. Mióta hozzá járok, folyamatosan motiválcsak pozitív dolgokat hallok tőle, így egyszer sem ment el a kedvem a tanulástól, a lelkesedésem fenntartja. Nagyon türelmes és jó az alkalmazkodó készsége.

Az órák érdekesek és spontánok, figyelembe veszi az igényeimet. Minden nyelvi készséget gyakorlunk folyamatosan, rendszeresen, így az órák változatosak és nem hagyja, hogy feledésbe merüljenek a fontos dolgok.

Az önbizalmamon nagyon sokat erősített. (Amikor elkezdtem Lacival tanulni, megszólalni sem mertem angolul.) Ha jól teljesítek órán, mindig megdicsér. Őszintén elmondja a véleményét mindig, ha kritika, akkor is, ami nagyon fontos a számomra. A hibáim mindig építő jelleggel javítja.

Sosem magoltat, mindig a szavak használatát és gyakorlását erősíti, a fejlődésem az ő célja is. Folyamatosan nyomon követi, hogy valóban tanulok-e vagy sem, hogy mik az erősségeim/gyengeségeim.