Tanulói vélemények

Dalnoki László Online angol tanár
Dalnoki László Online angol tanár - ANGOLUL MOST alapító

A tanulóim tényleg megszeretik a nyelvtanulást.
Minden tanulóval egyénileg, az ő szintjének megfelelően, és a képességeit figyelembe véve foglalkozom. Felmérem a tanulók tudását, és megnézem azt, hogy milyen célokat akarnak elérni, egyáltalán miért szeretnék tanulni az angol nyelvet. Így együtt, egy csapatként csináljuk végig az órákat, abból a célból, amit a tanuló is megfogalmazott, hogy elérjük pontosan azt az eredményt, amit elvár magától. Egy idő után érzik, hogy jól tudják használni az angol nyelvet és egyre lelkesebbek.

Van, akinek a konkrét célja, hogy nyelvvizsgát tegyen. Eddig kb. 350-400 fő nyelvvizsgázott le a kezem alatt. Nálam, aki meg akar tanulni angolul beszélni, az tényleg megtanul az általa kitűzött szinten jól beszélni.

Dalnoki László

ANGOLUL MOST TULAJDONOS, ALAPÍTÓ

Szegleti Péter
Szegleti Péter
Tovább olvasom
Mindig ámulattal néztem azokra, akik tudnak bármilyen külföldiül!
Én is szerettem volna megtanulni angolul, de nekem ez egy nagyon homályos terület, amiről azt gondoltam, hogy lehetetlen küldetés!
Ennek ellenére belevágtam és elkezdtem a Lacinál az angolt!

Hááát már az első óra után nyereségem volt, mégpedig az, hogy miután elmagyarázta, hogy milyen tematika és elvek szerint oktat, sokkal-sokkal nyitottabbá váltam és már egyáltalán nem éreztem, hogy ez nekem ne menne!

Ami még plusz és nagyon érdekes, hogy elkezdtem meghallani a szavakat filmekben, zenékben...
Érteni még nem értem, de már felismerem a szavakat... És ettől méginkabb belelkesedtem!

Az órák lazák, ami nekem külön segítség, mert egyáltalán nem feszülök egy olyan dologban, amit előtte lehetetlennek tartottam megtanulni!
És még csak 2 hete játok … 🙂
Németh Attila
Németh Attila
Tovább olvasom
A legelején nagyon akadozva raktam össze még a legegyszerűbb mondatokat is, mostanra viszont már egész pörgősen végig tudom nyomni az órát és végre úgy érzem kezd jól menni a beszéd! Korábban sose hittem, hogy ez ennyire fog menni!
Tóth Nándor
Tóth Nándor
Tovább olvasom
Úgy mentem a Lacihoz angolt tanulni, hogy egyáltalán nem tudtam angolul.

El sem tudtam képzelni, hogy én majd érteni is fogok valamit az angolból.

Most már nagyon jó érzés az, amikor angol szöveget hallok és több dolgot is megértek belőle, pedig még nagyon az elején járok a tanulással.

Lacinál nagyon jó az, hogy nagyon rugalmasak az időpontok, a munkám miatt sokszor késő este van vele órám. Nem kell utaznom, nem kell külön összekészülnöm az angolórára, mert videóhívásban tartjuk, és ezzel önmagában is rengeteg időt és pénzt spórolok meg.

A haladási tempó teljesen tőlem függ, ha valami nem megy elég jól, azt tovább gyakoroljuk, és amikor már jól tudom használni a tanultakat, csak akkor megyünk tovább, és ha valamit korábbról talán felejtettem, akkor azokat újból átvesszük.

Nagyon alapos nyelvtanulásban van részem és ez nagy magabiztosságot ad.
Ezen kívül nagyon jól kezeli amikor hibázok. Nem félek hibázni, rosszul mondani vagy rosszul kiejteni az angolt, hanem bátran csinálom és így tanulok.
Szegleti Péter
Szegleti Péter
Tovább olvasom
Tanulói nyereség, de nem tanulási!
Mindjárt megérted!
Én úgy gondolom, hogy sokunknak vannak ellenérzései, amikor a tanulásról van szó! Nekem is volt, még úgyis, hogy azt gondoltam, nincs!

A munkahelyi elfoglaltságaim, miatt nem, vagy sokkal nehezebben tudtam volna haladni az angollal!
Én azt láttam megoldásnak, hogy kis időre szüneteltetem az angolt, de a Laci megnyugtatott, és találtunk egy olyan megoldást, amivel már nagyon jól éreztem magam és tudtunk haladni tovább!

Akkor én még nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentőséget azon kívül, hogy jobban éreztem magam ezzel a kialakult helyzettel kapcsolatban az angol haladásomat tekintve!

VISZONT, onnantól kezdve teljesen felszabadultam és élveztem és igazán jól éreztem magam a TANULÁS közben és után és eddig tőlem nem megszokott módon, de vártam a folytatást!

És azt is élveztem, bármily meglepő! Szóval itt éreztem azt, hogy leszakadt rólam egy, az iskolából rámragadt görcsösség és feszültség, amiről csak akkor tudtam meg, hogy van, amikor már nem volt!

Nagyon örülök, hogy a Laci ebben segített és nem hagyta, hogy megállítson a haladásomban az időhiány!
Úgyhogy bátran bízz benne, mert mindent megtesz, hogy minél gördülékenyebben tudj haladni!!!
Nekem sokat segített!
Thank you Mr. Paks 😁
Madách Zsolt
Madách Zsolt
Tovább olvasom
Laci angolórái túlmutatnak egy átlagos angol óra keretein.

Az órák kifejezetten jó hangulatúak, „stresszoldók”, közben és utána is felszabadultnak érzem magam.
Egy rugalmas, a tanuló tudásszintjéhez és képességeihez illeszkedő tanmenetet követünk.

A nyelv elsajátítása kifejezetten az életben alkalmazott tudás gyakorlásával történik, rengeteg kommunikációval, amit a mindennapokban jól lehet használni!
A nyelvtanulást képességeimnek, igényeimnek és haladási ütememnek megfelelően alakíthatom.
Ez a tanulás kikapcsolódás!
Nem utolsó sorban végre már meg merek szólalni, előtte ez abszolúte nem ment, fóbiám volt attól, hogy angolul kellett beszélnem. Ez mostanra eltűnt!
M.I., ügyvezető
M.I., ügyvezető
Tovább olvasom
Teljesen új módszer az eddigi nyelvi tanulmányokhoz képest.

Nem ész nélkül haladunk előre, folyamatosan visszamegyünk a korábban tanultakra, csak akkor megyünk tovább, ha az adott nyelvtan és szókincs már rögzült és készség szinten megy.

Jó hangulatú az óra
Niki (28)
Niki (28)
Tovább olvasom
Niki vagyok, 28 éves. A diplomámhoz (5 éve záró vizsgáztam) kellene egy szakmai közép vagy felsőfokú nyelvvizsga. Sokáig halogattam a dolgot, mert sosem volt az erősségem az idegen nyelv, így nagyon nehéz volt nekiállnom.

Az iskolában (általános-, közép- és főiskolán is) az elvárás az volt, hogy magold be a szavakat és a szövegeket… Ezzel nem értettem egyet.

Laci megváltoztatta a véleményem az angolról. Megmutatta, hogy máshogy is lehet tanulni, nem csak magolással.

Ajánlom Őt, mert mindig jókedvű és humoros, ezáltal élvezet vele a tanulás. Mióta hozzá járok, folyamatosan motivál, csak pozitív dolgokat hallok tőle, így egyszer sem ment el a kedvem a tanulástól, a lelkesedésem fenntartja. Nagyon türelmes és jó az alkalmazkodókészsége. Az órák érdekesek és spontánok, figyelembe veszi az igényeimet. Minden nyelvi készséget gyakorlunk folyamatosan, rendszeresen, így az órák változatosak és nem hagyja, hogy feledésbe merüljenek a fontos dolgok.

Az önbizalmamon nagyon sokat erősített. (Amikor elkezdtem Lacival tanulni, megszólalni sem mertem angolul.) Ha jól teljesítek órán, mindig megdicsér. Őszintén elmondja a véleményét mindig, ha kritika, akkor is, ami nagyon fontos a számomra. A hibáim mindig építő jelleggel javítja. Sosem magoltat, mindig a szavak használatát és gyakorlását erősíti, a fejlődésem az ő célja is. Folyamatosan nyomon követi, hogy valóban tanulok-e vagy sem, hogy mik az erősségeim/gyengeségeim.
Madách Nóra 2.
Madách Nóra 2.
Tovább olvasom
„Vidám hangulatú órák keretén belül olyan gyorsan és látványosan fejlődött a nyelvtudásom és az önbizalmam az angolban, amiről Laci órái előtt soha nem gondoltam volna, hogy lehetséges. Neki köszönhetem, hogy viszonylag rövid idő után már tudok és merek is angolul beszélni.”