Ha ezt olvasod bizonyára ültél már úgy angol tanfolyamon, hogy nem értettél semmit. Csak elmentél, mert megfogadtad, hogy most végig csinálod – de semmi eredményét nem láttad. 

Csak ott ültél, és hiába. Valami üresség volt benned – de mégis csináltad. Mert kötelességednek érezted. Ha neki sikerült, valahogy nekem is fog… Valahogy úgy érezted, hogy nem ragad rád semmi – biztos nincs nyelvérzékem 🤔gondoltad magadban. 

Pedig de jó lenne, ha legalább annyira tudnék beszélni, mint az a csoporttársam.

Az elején legalább haladtunk egy kicsit. Ez erőt adott. De most, hónapok múlva is ugyanott… valahogy megrekedve. Eljutottam egy szintig, de nem látom a vizsgát, még nem tudok levizsgázni.

De ha mégis – belül tudom, hogy nem tartok ott, csak meg ne kelljen szólalnom utána …

Tudom miről beszélsz. Nem vagy egyedül. 

Több, mint 1200 diák, aki nálam tanult, hasonló élményekről számolt be egészen addig,  amíg nem találkozott velem és az általam használt módszerrel.  

Hogy eddig miért nem tudtál megtanulni? 

Tanfolyamokon/iskolában általában használhatatlan könyvekből tanulsz, melyek bár nagyon elterjedtek, mégsem hozzák a kívánt eredményt. Ezeket általában olyan személyek állították össze, akiknek nem sok elképzelésük van arról, hogy te mivel küzdesz meg, amikor nekiállsz angolul tanulni. Elképzelésük sincs arról, hogy nem értesz egy -egy dolgot, mert az alap. 

De hát honnét tudnád – lehet, hogy az a dolog egy angol anyanyelvűnek alap, de neked senki sem mondta el korábban…. sőt, nemcsak nem mondták, de be sem gyakoroltatták…

Azt meg ugye tudjuk, hogy hiányzó alapokra nem nagyon lehet építeni. 

Így az eredmények az elakadás, hogy nem érted, illetve hiába megy látszólag az elején jól, egy idő után megrekedsz és nincs tovább…. mindegy, mennyi energiát fektetsz is bele. Ha nem jó a módszer – nem jutsz előre.  

Emellett elkezded magadban keresni a hibát, ami nem segít a magabiztos angol kommunikáció elsajátításában.

De van megoldás! Amit én használok, az egy működő amerikai módszer, amit a tapasztalatokat és eredményeket látva továbbfejlesztettem, magyar diákokra alakítottam. 

A módszert azért fejlesztettem tovább, mert azt láttam, hogy rengeteg angol tanfolyamból és az iskolai idegen nyelvoktatásból nagyrészt hiányzik a két leglényegesebb elem: a sok beszéd és a beszédértés, amiből sosem lehet elég! 

Az elmúlt 21 év alatt, több, mint 1200 tanulóval dolgoztam együtt. Mindenki más volt persze – és az órákat az egyéniségükhöz igazítottam. 

De egy közös van: a módszeremnek köszönhetően jól haladtak.

Dalnoki László Online angol tanár

Dalnoki László – Angolul most alapító 

Ez nem valami hihetetlen csodamódszernem lehet munka nélkül megtanulni angolul

De amit garantálok, ha beleteszed a munkát a részedről, a módszeremmel és tapasztalatommal biztosított a folyamatos fejlődés, maradandó tudás és sikerélény.

És amit folyamatosan biztosítok: vidám, vicces órák, melyek egyben hatékonyak is. 

Olvasd el diákok véleményét, akik ezt már megtapasztalták:

Tóth Tamás fűtőfólia cégvezetője www.futofolia.hu

Üzleti életben elengedhetetlen az angol tudás. Évek óta kerestem megfelelő tanulási ehetőségeket, de valamiért egyik sem vált be. Idén nagy szerencsémre összetalálkoztam Lászlóval, akinek egyedi tanulási módszere felkeltette érdeklődésemet. Most azt érzem, hogy napról napra jobban elsajátítóm készség szinten ez a nyelvet, és magabiztosan tudom használni szituációkban.

Intelligens fűtőfólia – 3. generációs fűtőfilm – új-modern-gazdaságoshttps://www.futofolia.hu

 

Hi! Lotz Cecília vagyok, rendőr.

Hivatásomból kifolyólag is szerettem volna megtanulni angolul. Kis idő elteltével rátaláltam Lacira.

Véleményem szerint Laci hivatásának érzi az oktatást. Megbízható, közvetlen, barátságos, jó humorérzékkel rendelkező mindezek mellett nagyon rugalmas tanár, és kellemes beszélgető társ is.

Akár online, akár az otthonában vagy legyen bárhol megoldja, hogy tanítani tudjon.

Szeretem az óráit, mert kellemesen telnek hiszen lazán, nem görcsösen tanulunk.

Megkapok tőle minden támogatást, bíztatást ami egy ‘diáknak’ kell és szükséges.

Laci óráit CSAK ajánlani tudom minden angolul tanulni vágyónak!

By: Ceci

 

Online Angol oktatatás tanár referencia

Niki vagyok, 28 éves. A diplomámhoz (5 éve záró vizsgáztam) kellene egy szakmai közép vagy felsőfokú nyelvvizsgaSokáig halogattam a dolgot, mert sosem volt az erősségem az idegen nyelv, így nagyon nehéz volt nekiállnom.

Az iskolában (általános-, közép- és főiskolán is) az elvárás az volt, hogy magold be a szavakat és a szövegeket… Ezzel nem értettem egyet.

Laci megváltoztatta a véleményem az angolról. Megmutatta, hogy máshogy is lehet tanulni, nem csak magolással.

Ajánlom Őt, mert mindig jókedvű és humoros, ezáltal élvezet vele a tanulás. Mióta hozzá járok, folyamatosan motiválcsak pozitív dolgokat hallok tőle, így egyszer sem ment el a kedvem a tanulástól, a lelkesedésem fenntartja. Nagyon türelmes és jó az alkalmazkodó készsége.

Az órák érdekesek és spontánok, figyelembe veszi az igényeimet. Minden nyelvi készséget gyakorlunk folyamatosan, rendszeresen, így az órák változatosak és nem hagyja, hogy feledésbe merüljenek a fontos dolgok.

Az önbizalmamon nagyon sokat erősített. (Amikor elkezdtem Lacival tanulni, megszólalni sem mertem angolul.) Ha jól teljesítek órán, mindig megdicsér. Őszintén elmondja a véleményét mindig, ha kritika, akkor is, ami nagyon fontos a számomra. A hibáim mindig építő jelleggel javítja.

Sosem magoltat, mindig a szavak használatát és gyakorlását erősíti, a fejlődésem az ő célja is. Folyamatosan nyomon követi, hogy valóban tanulok-e vagy sem, hogy mik az erősségeim/gyengeségeim.